Valitse sivu

Leipomo

Nelimarkan Leipomo

Palveleva, laadukas ja perinteikäs. Tätä kaikkea on Nelimarkan Leipomo – mitä muuta?

Lähiruokaa arvostava

 

Vimpelin ja lähiseudun asukkaiden makutottumukset ovat kaikkien tuotteidemme lähtökohtana. Lähellä tuotettua leipää ja pullaa myydään ympäri Etelä-Pohjanmaata.

Laadukkaita raaka-aineita hyödyntävä

Leivomme leivät ja pullat perinteisiä menetelmiä hyödyntäen ja ainoastaan parhaita ja laadukkaita raaka-aineita käyttäen.

Historiaa kunnioittava

Nelimarkan Leipomon taival alkoi vuonna 1960 ja muutamia alkuaikojen tuotteita löytyy yhä valikoimastamme. Perheyrityksenä alusta asti toimineessa leipomossa kunnioitetaan perinteitä ja käsityötä.

Ajassa mukana

Perinteikkyydestä huolimatta kehittelemme koko ajan uusia tuotteita myyntiin. SPV:n kanssa ideoitu Vadelmaveivi on hyvä esimerkki innovatiivisesta tuotekehittelystä. Meille voit myös vinkata, millaista tuotetta kaipaisit valikoimaamme!

Ammattitaitoinen

Leivissämme maistuu vuosien kokemus ja pitkään hiotut reseptit. Laatu ja tuotteiden tasalaatuisuus on meille ehdottoman tärkeää. Jokainen tuote tarkistetaan ennen leipomosta lähtöä, jotta voimme varmistua täydellisestä laadusta. Maukkaus on meille kunnia-asia!

Toimitusvarma

Laadun ohella toimitusvarmuus on tärkeimpiä asioita toiminnassamme. Pidämme lupauksemme ja toimitamme tuotteet sovitusti asiakkaillemme.

Henkilökunta

Leipomon pyörittäminen ei ole pelkästään Kimmon ja Pertun harteilla, vaan töitä tehdään yhdessä – hyvällä hengellä. Nelimarkan Leipomon vahvuus ja selkäranka on aina ollut osaava ja sitoutunut henkilökunta. Valtaosa työntekijöistä on työskennellyt Nelimarkan Leipomossa jo vuosia – osa koko työuransa.

Kaikki tuotteemme on tehty laadukkaista raaka-aineista

Suussa sulavat sämpylät vievät kielen mennessään, ja niin tekevät muutkin käsin tehdyt leivät ja leivonnaiset.

Jälleenmyyjät ja kauppiaat, tarjotaan yhdessä parempaa.

Ota yhteyttä meihin, leivotaan hyllyille paikallista tarjontaa!