Henkilökunta

palkinnot

Leipomossa kunnioitetaan perinteitä; jokainen leipä tai leivonnainen on käsityön tulosta. Töitä tehdään 10-henkisellä porukalla yhdessä – hyvällä hengellä. "Yhdessä tehdään, yhdessä pärjätään!"
» Lue lisää...

Kahvila

Kahvila-myymälä, Vimpeli

Poikkea kahville tai osta pulla kotiinviemiseksi!

Vimpelin kahvila-myymälästämme saat ostettua lähes kaikkia tuotteitamme aina leivistä täytekakkuihin.

Kun kahvila-myymälä sijaitsee leipomon yhteydessä, ovat leivonnaiset taatusti tuoreita – suoraan uunista otettuja! Seinän takaa kahvilan puolelle leijailee myös leipomisen aromit ja tuoreen pullantuoksu!

Myymälästämme saat tuotteita kotiinviemisiksi; tarjolla on lähes koko valikoimamme! Leipien ohella myymälämme hyllyiltä löydät kavalkadin erilaisia herkkuja aina pullista leivoksiin.

Myymälämme henkilökunta auttaa sinua myös juhlien tarjoiluissa. Konditoriatuotteet ja leivät voit tilata etukäteen puhelimitse tai suoraan myymälästä. Nelimarkan leipomon maukkailla herkuilla juhlien onnistuminen ei jää ainakaan tarjoiluista kiinni!

Jos kahvihammasta kolottaa, on kahvilamme oikea paikka. Hyvän kahvin lisukkeeksi kannattaa napata vaikkapa Vimpelin Vedon nimikkotuote pesispulla tai makoisa possu.

Tuoreen kahvin ja leivonnaisten lisäksi kahvilasta löytyy runsaasti erilaisia virvokkeita, täytettyjä sämpylöitä ja panineja. Arkisin tarjolla on myös maukas keittolounas. Kahvilassamme on myynnissä myös Vimpelin Vedon fanituotteita.

Vimpelin kahvilassa voit päästä maistelemaan myös uutuustuotteitamme ensimmäisten joukossa!

Viihtyisä ja raikas kahvilamme vetää sisäänsä jopa 50 henkeä.

Keittolounas

 

Keittolounas tarjolla klo 11.00 – 14.00 arkisin.

7,90 € / keittolounas

(sis. keitto, leipä, levite, ruokajuoma, salaatti ja jälkiruoka: kahvi + pulla)

Ma: Jauhelihakeitto
Ti: Lohikeitto
Ke: Nakkikeitto
To: Hernekeitto
Pe: Lihakeitto

 

Kahvila-myymälä, Vimpeli

Opintie 4
62800 Vimpeli

Puh. 040 911 8192

Kahvila-myymälä avoinna:

Ma – pe: 7.00-17.00
La: 8 – 13

 

© Nelimarkan Leipomo Oy