Henkilökunta

palkinnot

Leipomossa kunnioitetaan perinteitä; jokainen leipä tai leivonnainen on käsityön tulosta. Töitä tehdään 10-henkisellä porukalla yhdessä – hyvällä hengellä. "Yhdessä tehdään, yhdessä pärjätään!"
» Lue lisää...

Nelimarkan Leipomo

Palveleva, laadukas ja perinteikäs. Tätä kaikkea on Nelimarkan Leipomo – mitä muuta?

Lähiruokaa arvostava

Vimpelin ja lähiseudun asukkaiden makutottumukset ovat kaikkien tuotteidemme lähtökohtana. Lähellä tuotettua leipää ja pullaa myydään Järviseudulta Seinäjoelle asti – aina Keski-Pohjanmaan lähikuntien puolelle saakka.

Laadukkaita raaka-aineita hyödyntävä

Leivomme leivät ja pullat perinteisiä menetelmiä hyödyntäen ja ainoastaan parhaita ja laadukkaita raaka-aineita käyttäen.

Historiaa kunnioittava

Nelimarkan Leipomon taival alkoi vuonna 1960 ja muutamia alkuaikojen tuotteita löytyy yhä valikoimastamme. Perheyrityksenä alusta asti toimineessa leipomossa kunnioitetaan perinteitä ja käsityötä.

Uusia tuulia haisteleva

Perinteikkyydestä huolimatta kehittelemme koko ajan uusia tuotteita myyntiin. SPV:n kanssa ideoitu Vadelmaveivi on hyvä esimerkki innovatiivisesta tuotekehittelystä. Meille voit myös vinkata, millaista tuotetta kaipaisit valikoimaamme!

Ammattitaitoinen

Leivissämme maistuu vuosien kokemus ja pitkään hiotut reseptit. Laatu ja tuotteiden tasalaatuisuus on meille ehdottoman tärkeää. Jokainen tuote tarkistetaan ennen leipomosta lähtöä, jotta voimme varmistua täydellisestä laadusta. Maukkaus on meille kunnia-asia!

Toimitusvarma

Laadun ohella toimitusvarmuus on tärkeimpiä asioita toiminnassamme. Pidämme lupauksemme ja toimitamme tuotteet sovitusti kauppoihin myyntiin. Jakeluautomme kiertävät päivittäin neljää reittiä vieden tuoretta leipää lähikuntien asukkaiden iloksi kauppoihin.

© Nelimarkan Leipomo Oy