Henkilökunta

palkinnot

Leipomossa kunnioitetaan perinteitä; jokainen leipä tai leivonnainen on käsityön tulosta. Töitä tehdään 10-henkisellä porukalla yhdessä – hyvällä hengellä. "Yhdessä tehdään, yhdessä pärjätään!"
» Lue lisää...

SPV:lle oma leivonnainen

nelimarkka-spv

Seinäjoen Peliveljet ja Nelimarkan leipomo ovat lanseeranneet markkinoille SPV -leivonnaisen. Vadelmaveivi nimeä kantava leivonnainen on herkullinen perinteisen pullan pohjalle tehty vadelmatäytteinen, laktoositon uutuuspulla. Nelimarkan leipomon toimitusjohtaja Kimmo Nelimarkka kertoo, että ajatus SPV:n omasta leipomotuotteesta syntyi jo viime talvena, kun SPV ja Nelimarkan leipomo aloittivat yhteistyönsä.

- Heitin ajatusta omasta leivonnaisesta ja kun se tuntui heti molempien osapuolten taholta hyvältä, laitoimme ajatuksen muhimaan.

Olen lopputulokseen hyvin tyytyväinen ja vaikka tuote on ollut myynnissä vasta lyhyen ajan, se on saanut hyvän vastaanoton, kertoo Nelimarkka.

SPV:n puolelta urheilutoimenjohtaja ja liigajoukkueen päävalmentaja Tommy Koponen puolestaan kertoo, että ajatus leivonnaisesta sytytti heti.

- Ilman muuta näen tämän mainiona uutena juttuna meille ja kun lisäksi olemme sopineet, että jokaisesta myydystä leivonnaisesta menee 2 centtiä SPV:n junioritoiminnan hyväksi, tässä on myös mukava uusi tapa tukea lasten ja nuorten salibandyharrastusta, Koponen kertoo.

- Vadelmatäyte pullassa kertoo miellyttävällä tavalla seuramme pääväristä, ja pulla on oikeasti todella hyvänmakuinen - ainakin minun suussa, hehkuttaa Koponen.

Vadelmaveivin lanseeraustapahtumaa todisti SPV pelaajista myös Tuukka Kiviranta.

- Eipä tuo varmaan haittaisi, jos vetäisi muutaman tuollaisen, huippukunnossa oleva Kiviranta veisteli ja totesi, että tämä on erinomainen uusi juttu ja hieno lisä SPV:n kuvioon.

Vadelmaveiviä pääsee maistelemaan nopeimmat perjantain pelin yhteydessä, sillä tuotetta on rajoitettu erä myynnissä myös urheilutalon kahviossa. Ja jos haluaa varmistaa, ettei jää ilman, niin leivonnaista kannattaa etsiä oman kauppansa valikoimista.

Tutustu tuotteeseen tarkemmin tästä

© Nelimarkan Leipomo Oy